Reviews from our guests

Read our guests' opinions on their holiday stay
422 reviews
  1. 8.4

    Een prachtig huis op een heel leuk park. Niet zo ‘massaal’ en we zaten heel vrij. Helaas weinig kunnen genieten van de tuin maar ja, het weer kunnen we niet beïnvloeden. De ontvangst bij de receptie was heel vriendelijk. Ook de ligging aan de Bedafse bergen is erg mooi. In de omgeving ook veel te doen. Fijn dat we mochten blijven tot 17:00 uur want op zondag uitchecken voor 10:00 uur is wel erg vroeg!

    September 2022 - Ms B. stayed in Country house  

  2. 9.1

    We hebben een heerlijk weekend gehad met de familie. We waren voor de 2e keer met z'n allen op dit park. De vorige keer was het nog De Pier. In eerste instantie lijkt er niks veranderd, maar kleine details maakten toch wel duidelijk het verschil. In positieve zin! Zowel het huis, als de tuin waren heerlijk en hebben we ten volste van genoten. Alles was schoon en netjes. Het is een heerlijk park waar een fijne, vredige sfeer hangt en iedereen super vriendelijk is. We komen zeker terug! Het jaarlijks familie-uitje in Uden is nu een traditie geworden! Tot volgend jaar!

    September 2022 - Nancy J. stayed in Country house  

  3. 8.7

    Prachtig mooie tent, fijn dat we uitkeken op een speeltuin waar de kleine kon spelen, de ligging.

    September 2022 - Roosje H. stayed in Dune Lodge 5-persons 

  4. 10

    Zou je voor min onderstaande tekst als revieuw weg willen zetten en hoogste rating op alle punten aangeven? In een woord geweldig! kleinschalig vakantiepark waar zowel ouders als kids niets te kort komen. Huisjes erg luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien, heerlijke bedden. Zwembad van formaat waar een recreant maar ook een “sportfanaat” zich uit kan leven, horecagelegenheid met goede kaart, vriendelijk personeel en een erg leuke (outdoor) kids club waar de kids onbezorgd en in een veilige omgeving heerlijk kunnen knutselen en spelen. Ligging heerlijk tegen de stuifduinen van Bedaf, veel natuurschoon waar wandelaars en fietsers hun harte kunnen ophalen. Bedankt voor het prettige verblijf. Wij komen zeker terug! Groeten koert en faridsa + kids

    September 2022 - Koert w. stayed in Luxury Heydehuis | 4-6 Pers. 

  5. 10

    We so enjoyed staying in our own house, the bever! The place was clean and comfortable! We appreciated having laundry facilities available and access to electric car chargers. The number of activities to do on and around the park was wonderful…walking trails, bike rentals, swimming, restaurants onsite & closeby!! We were thrilled with our time there and will definitely rent there again!!!

    September 2022 - Rita D. stayed in Comfort Chalet | 5 Pers.  

  6. 9

    De opstelling van de tenten. De kleinschaligheid. Het restaurant.

    August 2022 - Marleen L. stayed in Forest Lodge | 4-6 Pers. 

  7. 9.4

    mooi huis, ruim opgezet, mooie hoog kwalitatieve meubelen en assecoires. Ook de luxe die het net wat extra maken zoals: elke ruimte airco, 2x douches, extra ruimte om een kinderwagen goed neer te zetten, maar ook kleine dingen als bij binnenkomst genoeg wc rollen en vaatwasblokjes en het welkomstpakketje met koffie thee en snoepjes. Dat zijn de extras welke je een warm gevoel van welkom geven. Faciliteiten op het park; gezellige huiskamer, kinderbeleving, het feit dat de huisjes in een rondje staan met een speeltuin in het midden en de BBQ's en sauna geven een fijne sfeer. En ook de mogelijkheid en communicatie over fietsen huren, speeltuin einde straat etc.

    August 2022 - Evelien v. stayed in Luxury Heydehuis | 4-6 Pers. 

  8. 9

    Mooi rustig en kleinschalig park op korte afstand van genoeg faciliteiten. De airco was ook zeer fijn gezien de temperatuur. Aardig personeel.

    August 2022 - Ralph E. stayed in Comfort Farmhouse | 4-6 Pers. 

  9. 8.4

    Hoge mate van privacy!

    August 2022 - Hub D. stayed in Super Luxurious Villa | 4-8 Pers. 

  10. 9

    Mooi rustig park. Alles netjes en schoon. Erg comfortabel en leuk met jonge kinderen.

    August 2022 - Sofie v. stayed in Luxury Heydehuis | 4-6 Pers. 

422 reviews
8.9

Our guests rate this accommodation with an average of 8.9.