Sandberghe
Sandberghe beoordelingen

Reviews

Reviews from our guests

Read our guests' opinions on their holiday stay
497 reviews
  1. 8.5

    Jacuzzi en de duinen

    February 2024 - HHJ v. stayed in Treehouse with Jacuzzi | 2-4 Pers.  

  2. 8.5

    Mooi huisje, van alle gemakken voorzien, prettige en rustgevende omgeving. Vriendelijke ontvangst. Huisje was zeer schoon.

    February 2024 - malou v. stayed in Heydehuis with Jacuzzi | 4-6 Pers. 

  3. 10

    We hebben een geweldige paar dagen gehad met onze dochters van 6 en hun pony’s. Heerlijke wandelingen, je loopt zo de zandverstuiving op en het huisje is echt echt fantastisch. Bedankt voor de fijne dagen en het heerlijke warme welkom, ik kom absoluut nog eens terug!

    February 2024 - Denise V. stayed in Treehouse with Jacuzzi | 2-4 Pers.  

  4. 9.1

    Het is enorm sfeervol!! Iedereen is meteen in de relax en vakantiemodus

    February 2024 - Dagmar V. stayed in Heydehuis with Jacuzzi | 4-6 Pers. 

  5. 10

    No review left

    February 2024 - Linda G. stayed in Comfort Chalet | 5 Pers.  

  6. 10

    Super verblijf gehad! Jullie gastvrijheid: geweldig! Fantastisch al die ‘zakjes’ met iets lekkers voor de honden, snoepjes voor ons, schoonmaakspullen, badkamerspulletjes. Fijne bedden. Heerlijk vers brood van de bakker elke ochtend. Genoten van de Bedafse Bergen en speelboerderij Hullie. Ook nog op lightsafari geweest in de Beekse Bergen (was wel 40 min. rijden) Kortom: heerlijke midweek gehad. Dank voor alles!

    February 2024 - Anneke L. stayed in Comfort Bungalow | 2-4 Pers. 

  7. 8.4

    No review left

    February 2024 - Alex E. stayed in Super Luxurious Villa | 4-8 Pers. 

  8. 10

    Wij verbleven in een van de Heydehuizen, wat een fantastische plek!! Er was veel aandacht besteed aan de schoonmaak en opmaak van het huis. De privé hot tub is echt heerlijk. Daarnaast is de klantenservice zeer goed, het contact verliep zeer soepel en er werd goed meegedacht. Wij hebben echt een super ervaring gehad en hopen zeker zo snel mogelijk weer terug te komen.

    February 2024 - Simone v. stayed in Heydehuis with Jacuzzi | 4-6 Pers. 

  9. 9

    No review left

    February 2024 - Xander M. stayed in Comfort Farmhouse | 4-6 Pers. 

  10. 9.1

    De vriendelijke ontvangst. Wij hebben genoten van het prachtige huis, met alles erop en eraan. Jammer dat we maar een weekendje ervan konden genieten. Was Top.

    February 2024 - Marjolijn D. stayed in Country house  

497 reviews
9.1

Our guests rate this accommodation with an average of 9.1.