Sandberghe
Contact Vakantiepark Sandberghe

Contact

How can we help you?  

Ask your question 24 hours a day via the contact form below. Or look at our frequently asked questions. Maybe your answer is already there!

 
Contact form
Secured by reCaptcha, privacy policy and terms of service apply.
 

Ligging van Sandberghe

 
Park
 

Prefer personal contact?

 
 

KVK: 17156077

Opening hours reception

April to October:

Monday to friday 9 a.m. to 12.30 p.m. and 1.30 p.m to 5 p.m.

Saturday 9 a.m. to 12.30 p.m. en 1.30 p.m. to 4 p.m. 

Sunday 10 a.m. to 2 p.m.

November to March: monday to friday 9 a.m. to 12.30 p.m. and 1.30 p.m. to 5 p.m.

 
 

Gasterij de Pier 

Kom culinair genieten bij Gasterij de Pier, het restaurant direct naast ons park, gelegen aan de Schansweg. Hier kun je na een heerlijke wandeling op de Bedafse Bergen terecht voor een hapje en een drankje. En extra leuk voor de kids: er is een grote speeltuin waar de kleine gasten lekker kunnen klimmen, klauteren en schommelen.

Gasterij de Pier is geopend op de volgende dagen: 

Vrijdag & zaterdag: 12:00 - 20:00 uur

Zondag: 11:00 - 20:00 uur 

Klik hier voor de website van Gasterij de Pier.

Samenwerking | Stichting Dichterbij 

In het kader van Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft Sandberghe een samenwerkingsverband overeengekomen met stichting Dichterbij. Stichting Dichterbij is een stichting die hun licht verstandelijk gehandicapte bewoners een dagbesteding geeft. De intentie van deze stichting is om onder begeleiding van pedagogen de cliënten toenadering te bieden tot de hedendaagse maatschappij.

Bij Sandberghe gebeurt die dagbesteding tot volle tevredenheid al enkele jaren. Wekelijks komen er cliënten onder begeleiding het groen bijhouden op het park Sandberghe. Wij van Sandberghe zijn uitermate tevreden en zien in de toekomst graag een uitbreiding van deze samenwerking.